Word jij de 8e Stadsjutter?

Nu de HavenPuin bijna dicht zit, zijn we op zoek naar een extra Stadsjutter die bij ons een ruimte wil huren en zich aan wil sluiten bij ons collectief. Hieronder vind je onze advertentie. Deel hem gerust!

Atelier te huur in het Werkspoorkwartier (Utrecht).

๐–๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง de Stadsjutters, een collectief van creatieve makers en bouwers. Op dit moment zijn we broedplaats โ€˜de HavenPuinโ€™ aan het bouwen. Dit wordt een multidisciplinaire werkplaats vrijwel volledig gebouwd van gerecyclede materialen. In deze werkplaats willen we onze individuele creaties vormgeven, maar ook samen grote, absurde projecten realiseren.

๐–๐ข๐ฃ ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง afval, autonomie, serendipiteit, chaos en absurditeit, duurzaamheid, antikapitalisme, activisme en plezier.

We bestaan uit houtbewerkers, staalbewerkers, textielbewerkers. Onze groep bestaat nu uit drie vrouwen en vier mannen.

๐–๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง zoveel mogelijk diversiteit in de groep, daarom gaat onze voorkeur uit naar een niet-man die op wat voor manier dan ook een creatief maker is (zeefdruk, mode, schilderen, tekenen, tattooeren of iets anders). Voor hout- of metaalbewerkers hebben we helaas geen plaats meer.

๐–๐ž ๐›๐ข๐ž๐๐ž๐ง je een eigen ruimte op de eerste verdieping van +- 25m2 en gebruik van de gezamenlijke ruimtes en machines voor 300 euro per maand. De ruimte is beschikbaar vanaf juli/augustus 2021 en we mogen tot ten minste 2031 blijven.

Mail ons als je interesse hebt op info [at] stadsjuttersutrecht [punt] nl of kom langs op de bouwplaats.

๐€ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐จ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *