Gezocht: Ervaren bouwer/meewerkend voorman voor de laatste loodjes

Het is lang geleden dat we hier een update hebben geplaatst, maar we zijn nog steeds aan het bouwen aan de HavenPuin. De werkplaats is bijna af, we zijn echt aan het afwerken nu en naar de oplevering toe aan het werken. Voor de laatste loodjes hebben we alleen wat extra hulp nodig. Zie hieronder de advertentie. Delen mag!

 

Gezocht: Ervaren bouwer/meewerkend voorman voor afronding circulaire werkplaats in Utrecht

 

Wij zijn de Stadsjutters: een collectief van zeven idealistische (oud-)krakers die afgedankte materialen nieuw leven inblazen. Op dit moment doen we dat door het bouwen van ‘de HavenPuin’, een multidisciplinaire werkplaats te midden van het Werkspoorkwartier in Utrecht. We doen dit vrijwel volledig met gerecyclede materialen en bouwen alles zelf.

 

Door ons gebrek aan bouwervaring en de omvang van het project hebben wij moeite met het afronden van de klus. Er is mankracht beschikbaar, maar we zoeken iemand die ons gedurende de laatste fase van de bouw wil begeleiden, zodat we onze werkplaats vóór de zomer kunnen opleveren. We hebben iemand nodig die het geheel kan overzien, ons advies kan geven over de nog uit te voeren taken en deze taken kan verdelen naar bekwaamheid van de bouwers. We zoeken iemand voor zo’n twee dagen per week.

 

Dus, heb je enige affiniteit met onze motivatie, en wil je helpen deze vrijplaats tot stand te brengen? Laat het ons weten via info [at] stadsjuttersutrecht [punt] nl of kom langs op de bouwplaats. We vergoeden de reiskosten en maken lekkere lunches. Uiteraard ben je ook altijd welkom om na de oplevering langs te komen om van onze werkplaats gebruik te maken.

 

Veel liefs van ons,

 

De Stadsjutters

 

Thomas, Emma, Annemiek, Pepe, Erick, Silvia en Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *